Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Schilderwerk

Wij geven 5 jaar garantie op alle werkzaamheden en verfsystemen

Waarom ook schilderwerk?

In 1987 ben ik begonnen als leerling schilder bij Heij schilders. Destijds een dochteronderneming van GOM. daar heb ik twee jaar de basis van het schildersvak geleerd. In 1991 ben ik na wat losse baantjes in de glasbewassing terecht gekomen.

Schilderwerk

In de wijken waar ik werkzaam was, inmiddels met personeel, werd mij vaak gevraagd of ik niet een goeie schilder wist. Ik besloot toen de werkzaamheden te gaan uitbreiden en combineren. Het vertrouwen in mij was groot omdat men mij kende en wist dat ik altijd kwaliteit leverde. Het gevaar was echter, als ik geen kwalitatief beter schilderwerk zou afleveren dan mijn concurrenten ik ook klanten zou verliezen die maandelijks de ramen lieten wassen. Dan maak je meer stuk dan je opbouwt. Ik heb toen besloten om alleen topkwaliteit te leveren. Dat zegt iedereen natuurlijk maar ik wilde mij echt onderscheiden. Tot op de dag van vandaag doen we dat nog steeds.

Eigenbaas

Ik merkte dat glazenwassers in de particuliere sector vaak niet geschoold zijn en er geen visie is. Men werkt om de huur te betalen en daar hield het ondernemen ook op. Ik ben in 1991 zelfstandig geworden en begonnen met het opbouwen van een klantenbestand in Diemen. Daarna uitgebreid naar diverse wijken in Amsterdam. In deze wijken zijn wij nog steeds werkzaam.

Onderscheidend door passie

Wij werken uitsluitend met de beste verfsystemen van Sikkens, Sigma en Boonstoppel. Natuurlijk omdat deze merken zich al ruimschoots bewezen hebben qua kleurbehoud en weerbestendigheid. Maar ook omdat het werken met deze producten gewoon leuk is. Het vloeit mooi uit, droogt fantastisch op en geeft houtwerk een mooie bolle glans. Als wij een opdracht aannemen voeren wij deze met passie uit. Dat doen we al jaren en dat blijven we doen.

Waarom zou u voor ons kiezen?

Wij onderscheiden ons van andere schilders op

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Snelheid
  • Materiaal gebruik van verfsystemen en klimmaterieel
  • Nazorg eens per 2 jaar controle
  • Garantie van 5 jaar op alles

Heeft u een vraag over schilderwerk?

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u voor uw interesse in ons schilderwerk. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.