Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Reinigen kozijnen

De hoofdzaak van de glazenwasser

Reinigen kozijnen

U wilt een glazenwasser inhuren. Dan is het reinigen kozijnen vaak de hoofdzaak. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Maar als het houtwerk nog vies is lijken de ramen ook nog vies. Reinigen kozijnen hoort er gewoon bij. Huur daarom een glazenwasser in die ook kozijnen reinigt.

Kozijnen reinigen is waar glazenwasser Mick Papenburg zich op onderscheid.

25 jaar ervaring

Met 25 jaar ervaring in de particuliere markt weten wij precies wat onze vaste klanten willen. Reinigen kozijnen is voor hen en ons eigenlijk nog belangrijker dan het wassen van het raam. Benieuwd hoe wij het reinigen kozijnen voor u kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op. Wij laten dan in de praktijk zien dat reinigen kozijnen voor ons heel belangrijk is.

Houtwerk weer als nieuw

Voor Glazenwasser Mick Papenburg is ramen wassen alleen niet genoeg. Wij staan bekend om onze dakkapel reiniging, Schilderwerk met 5 jaar garantie! Reiniging kozijnen, vensterbanken en deuren horen daar standaard bij.

Reinigen kozijnen

Laat ook uw ramen en kozijnen reinigen. Vul onderstaand formulier in.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.