Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Glazenwasser Vinkeveen

Dé glazenwasser Vinkeveen vertrouwd makkelijk en snel

Ramen wassen in Vinkeveen

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Huur daarom de Glazenwasser Vinkeveen in.

De Glazenwasser is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwassers. Door middel van het register weet de Glazenwasser Vinkeveen zichzelf positief in de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Vinkeveen maakt gebruikt van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwassen effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd en gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen goedkoper en veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Vinkeveen gebruik maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van houtwerk, zonepanelen, gevels en zonnewerking worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Vinkeveen inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met glazenwasser Vinkeveen op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk dat glazenwasser Vinkeveen binnen twee werkdagen langs komt. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden.

Maak nu een afspraak met dé glazenwasser Vinkeveen

Kortom, Mick Papenburg mag zich gerust dé glazenwasser Vinkeveen noemen. Al 26 jaar wassen wij de ramen en kozijnen in Amsterdam dus ervaring genoeg. Bent u op zoek naar een betrouwbare glazenwasser Vinkeveen? Wij helpen u graag.

Glazenwasser Vinkeveen

Mick Papenburg is sinds ik in 2002 in Vinkeveen op de Herenweg ben gaan wonen de glazenwasser Vinkeveen. Bij aanvang van de nieuwbouwwijk Vinkeveld was ik gelijk enthousiast en heb ik er werk van gemaakt de vaste glazenwasser Vinkeveen te worden in deze wijk. Met een klantenbestand van ongeveer 2000 huishoudens zijn wij de grootste aanbieder van facilitaire dienstverlening voor particulieren. Wij beperken ons niet alleen tot glazenwasser Vinkeveen maar reinigen dakkapellen, dakgoten en verzorgen ook schilderwerk. Wij geven op ons schilderwerk zelfs 5 jaar garantie.

Waarom glazenwasser Vinkeveen?

Al 26 jaar maandelijks de glazenwasser in Amsterdam, Diemen, Utrecht en Haarlem

Achteraf betalen per bank.

Wij doen de ramen, kozijnen deuren en vensterbanken.

Zonder contract. Opzeggen wanneer u wilt

Of vul het formulier in. Wij nemen z.s.m. contact met u op.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor je interesse in onze diensten. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.