Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Glazenwasser Haarlem

Mick Papenburg Dé glazenwasser in Haarlem e.o.

Zelf uw ramen wassen in Haarlem of uitbesteden?

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak? Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken. Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt. Zelf de ramen wassen in Haarlem is haast niet mogelijk. De ramen zijn vaak te groot om deze van binnenuit veilig en netjes te wassen. Huur daarom Dé Glazenwasser Haarlem in.

De Glazenwasser is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwassers. Door middel van het register weet Dé Glazenwasser Haarlem zichzelf positief in de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren. Zijn zaak is transparant, en dat is ook meteen zijn baan.

De Glazenwasser Haarlem maakt gebruikt van het Telewash systeem. Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwassen effectiever en veiliger te maken. Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water. Dit is gefilterd, gedemineraliseerd water. Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu. Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Haarlem gebruik maakt van Osmose water. Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van houtwerk, zonnepanelen, gevels en zonwering worden bewerkstelligd.

Wilt u een Glazenwasser Haarlem inhuren om u te helpen met het schoonmaken en onderhouden van uw woning? Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op. Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook. Vaak is het zelfs al mogelijk om binnen vijf werkdagen langs te komen. De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn tijdens de werkzaamheden.

Waarom glazenwasser Haarlem

Al 26 jaar maandelijks de glazenwasser in Amsterdam en Utrecht

Achteraf betalen per bank.

Wij doen de ramen, kozijnen deuren en vensterbanken.

Ontvang een SMS voor en na werkzaamheden

Geen contract. Opzeggen wanneer u wilt

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt voor uw interesse in onze diensten. We zullen zo spoedig mogelijk reageren. Met vriendelijke groet, Team Mick Papenburg