Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

MICK PAPENBURG

Glazenwasser en Dakkapel reinigen

Glazenwasser Bloemendaal.

Een huis is pas echt schoon als de ramen en kozijnen schoon zijn.

Mick Papenburg de glazenwasser van Aerdenhout wast al uw ramen en kozijnen streeploos schoon. Wij geven uw pand uitstraling.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Glazenwasser Bloemendaal

Al 25 jaar De glazenwasser in Bloemendaal

Zelf ramen wassen in Bloemendaal bijna onmogelijk

De meeste panden in Bloemendaal zijn vrijstaand. Grote villa's met veel authentieke elementen als houten sierlijsten, dakkapellen en verfraaide dakgoot omlijstingen. De ramen zijn vaak gezet in grote robuuste houten kozijnen die zijn afgewerkt met hoogwaardige verfsystemen. Het onderhoud van dit soort panden vergt kennis van de gebruikte bouwmaterialen en ervaring met het reinigen van hout. Wij hebben die kennis en daarnaast oog voor detail. Juist de details maken dat een pand straalt. Het schoonmaken van de ramen en kozijnen in Bloemendaal is niet alleen een spons erover. Juist de kitranden, de ventilatieroosters en kiertjes maken dat het kozijn eruit springt wanneer het goed is gereinigd. Een pand in Bloemendaal straalt pas echt als bijvoorbeeld ook de verlichting aan en om het pand, de brievenbus en de entree grondig wordt schoongemaakt.

Voelt u dat het tijd is voor een grote schoonmaak?

Dan mag het aan ramen wassen niet ontbreken.

Bevuilde ramen zijn een aanslag op het uiterlijk van uw huis, op uw humeur en op de manier waarop het daglicht uw huis binnenvalt.

Zelf de ramen wassen in Bloemendaal is haast niet mogelijk.

Panden in Bloemendaal zijn vaak groot en hebben veel ramen en zijn te groot om deze van binnenuit veilig en netjes te wassen.

Huur daarom Mick Papenburg de Glazenwasser van Bloemendaal in.

Wij wassen de ramen in alle straten in Bloemendaal.

De Glazenwasser van Bloemendaal is erkend door het GWR, het kwaliteitsregister voor Glazenwassers. Dit register waarborgt de professionaliteit en de integriteit van Glazenwasser Bloemendaal.

Door middel van het register weet de Glazenwasser Bloemendaal zichzelf positief op de markt te zetten en zich te onderscheiden door kwalitatief uitstekend en eerlijk werk te leveren.

De Glazenwasser Bloemendaal maakt gebruik van het Telewash systeem.

Dit systeem is een combinatie van twee innovatieve ontwikkelingen om het glazenwassen effectiever en veiliger te maken.

Het Telewash systeem is een telescopisch uitschuifbare steel met een reinigingsborstel aan de kop. Deze kop bevochtigd de ramen tijdens het wassen continue met Osmose water.

Dit is gefilterd, gedemineraliseerd water.

Hierbij worden er geen schoonmaakmiddelen meer gebruikt, waardoor de methode niet alleen veiliger is, maar ook gezonder en beter voor het milieu.

Ook duurt het langer voordat de ramen her bevuilen wanneer de Glazenwasser Bloemendaal gebruik maakt van Osmose water.

Tot slot kan met dit water ook veilig en grondig reiniging van dakkapellen, houtwerk, zonnepanelen, gevels en zonwering worden bewerkstelligd.

Woont u in Bloemendaal en wilt u een Glazenwasser inhuren om u te helpen met het wassen van de ramen en kozijnen van uw woning?

Neem dan digitaal of telefonisch contact met ons op.

Wij voorzien u dan gratis van een duidelijke en vrijblijvende offerte. Indien u meteen een afspraak wilt maken kan dat ook.

Vaak is het zelfs al mogelijk dezelfde dag of een dag later in Bloemendaal langs te komen en de ramen te wassen.

De dag voor uw afspraak, zullen wij u altijd een SMS sturen ter herinnering. Echter, u hoeft niet persoonlijk aanwezig te zijn als de glazenwasser in Bloemendaal de werkzaamheden gaat uitvoeren.

Waarom Mick Papenburg de glazenwasser Bloemendaal inhuren?

Al 25 jaar maandelijks Dé glazenwasser van Bloemendaal

Achteraf betalen per bank.

Wij wassen de ramen én kozijnen.

Geen contract.

Opzeggen wanneer u wilt

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u voor uw interesse in onze diensten. Wij nemen z.s.m. contact met u op.
0