Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Onze Diensten

Kristal heldere glasbewassing

Met de moderne Telewash methode met Osmose water of,..

op de "ouderwetse manier" Met de ladder, zeem en wisser.

Het resultaat is altijd Perfect!

Onze bedrijfswagens zijn uitgerust met de modernste materialen.

Met tanks die wel 1000 liter osmose water bevatten kunnen wij elke opdracht op elke hoogte aan. Uw ramen en kozijnen worden met de hand gewassen of met een zachte borstel grondig gereinigd. Wij wassen maandelijks de ramen en kozijnen bij 4000 vaste klanten. Dat zijn 50.000 woningen per jaar!

En dat al 25 jaar bij dezelfde klanten in dezelfde buurt. Bij ons is het onderhoud van uw op 1 na grootste bezit gegarandeerd in goede handen.

Dakkapelreiniging

Wij geven een woning weer die luxe uitstraling.

We kunnen een prachtig verhaal vertellen over hoe belangrijk het onderhoud van uw dakkapel is. Maar dat weet u zelf allang. Het oog wil ook wat. Buiten het feit dat onderhoud natuurlijk heel belangrijk is, maken wij een dakkapel weer als nieuw. Elke hoekje, gaatje en kiertje wordt door ons handmatig grondig schoon geboend. Wij reinigen jaarlijks ongeveer 750 dakkapellen. Bij tevreden, terugkerende klanten. Dat zegt genoeg over de kwaliteit!

Schilderwerken

Uw houtwerk gegarandeerd in top conditie met 5 jaar garantie

Door onze jarenlange ervaring in onderhoud werden wij steeds vaker gevraagd het totaal onderhoud van de woning te beheren. Het vertrouwen in ons is groot omdat onze klanten ons maandelijks zien en ons hierdoor dus heel goed kennen en vertrouwen. Als wij het schilderwerk niet perfect zouden afleveren kost dat ons trouwe vaste klanten. De garantie die wij geven is dan ook echt! Ook met deze dienst zijn wij concurrerend op prijs, kwaliteit en service. Onze schilders zijn gediplomeerd en in vaste dienst. Onze garantie van 5 jaar zegt genoeg over de kwaliteit die wij leveren.