Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart


Professioneel uw dakkapel laten rei​nigen?

€95.- incl. waxbehandeling

Stuur een foto van uw pand of dakkapel o.v.v. het adres via Whatsapp 0621599921 en ontvang direct een prijs en uitvoerdatum.

Dakgoot reinigen

Het is herfst! De blaadjes vallen van de bomen en we maken ons weer winterklaar. Ook uw woning heeft wat onderhoud nodig. Laat nu uw dakgoot reinigen.


Wij legen de dakgoot, kijken of hemelwater netjes wegloopt en controleren of de roosters op de afvoer nog werken en niet stuk of verstopt zijn.

Als het rooster stuk of slecht is, vervangen wij deze gratis.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK VOOR EEN SCHONE DAKGOOT

Dakgoot Schoonmaken

Uw dakgoot schoon en leeg, een veilig gevoel

Een volle dakgoot

Mick Papenburg maakt naast dakkapellen ook uw vuile of verstopte dakgoot schoon.

Een volle of verstopte dakgoot kan overlopen of lekkage veroorzaken. Een volle dakgoot kan dus schade toe brengen aan uw kozijnen, betimmering en uiteindelijk de gehele woning. Het is dus heel belangrijk dat regelmatig de dakgoot schoon wordt gemaakt. 

Bescherming dakgoot

Aan de dakgoot zijn 1 of meerdere regenpijpen bevestigt. De regenpijp kan door bladeren, vuil en mos verstopt raken. Normaal is de pijp met een bladrooster afgedekt. Vaak zien wij dat het bladrooster stuk of niet meer aanwezig is. Wij plaatsen in dit geval altijd gratis een nieuwe.

Ook kunnen we de dakgoot geheel bedekken met een rooster. Dakgoot reinigen is hierdoor minder vaak nodig.

Dakgoot reinigen

Jaarlijks uw dakgoot reinigen is noodzakelijk,

u voorkomt hiermee verstopping van de dakgoot. Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over de dakgoot, langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat de muur gaat beschimmelen. De dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Daarbij komt mogelijk de dakgoot door het gewicht van het water los te zitten.

Problemen met de dakgoot

Ter voorkoming van verstoppingen en het overlopen van uw dakgoot adviseren wij om elk najaar uw dakgoot te laten reinigen. Mick Papenburg dakgoot reiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakgoten en kan uw opdracht vaak binnen 48 uur al uitvoeren.

Het reinigen van de dakgoot

De afvoer van de dakgoot wordt eerst vrijgemaakt van bladeren en vuil. Vervolgens verwijderen we het achtergebleven water uit de goot. We scheppen de bladeren en het vuil uit de dakgoot in een emmer. Tot slot plaatsen we de bescherming van de afvoer van de dakgoot weer terug.

Wij plaatsen ook uw dakgoot bescherming.

Met gebruikmaking van de originele

POLY-NET Gootdrain®

Dit product is het beste in de markt en wij plaatsen het graag voor u.

Kosten €20.- p/meter incl. reinigen goot, materiaal en plaatsen.

Zo heeft u nooit meer een volle dakgoot.

Waarom uw dakgoot schoon laten maken door ons?

Vaste prijzen €5.- per m1 incl. btw

Binnen 48 uur uw dakgoot schoon

Geen voorrijd kosten

Achteraf per bank betalen

Professioneel, veilig en snel

Contact Dakgoot schoonmaken

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Dank u voor uw interesse in onze diensten. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.